Handgeschreven kaart- Service

Onze Extra-speciale Post en Schrijf service- OEPS

Handgeschreven kaart versturen, maar OEPS geen tijd meer om een kaartje te kopen, hem te schrijven en ook nog eens naar de brievenbus te hollen? ....Geen probleem!....

 

Wij doen het graag voor je. Bij de speciale service kaartjes schrijven we jouw gewenste tekst op een kaartje dat je speciaal voor die persoon uit de galerij hebt gekozen, we plakken de postzegel EN we doen het op tijd voor je op de post. Deze actie loopt de hele maand Mei 2018.

 

Handig, gemakkelijk, maar toch uniek, persoonlijk en doeltreffend: de ontvanger zal blij verrast zijn met dat speciaal handgeschreven kaartje op de mat!

 

TIP: Je kunt het ook een aantal dagen van tevoren al bestellen, dan kan het van je 'todo-lijstje' af...


Hoe werkt het?

Jouw keuze

Kies een kaartje uit de Bloemgroet galerij die bij de gelegenheid past. Of selecteer iets wat je zelf gewoon heel mooi vindt- om die ander op te fleuren en te verrassen. Kies of je een ansichtkaart wilt, of een dubbele kaart met envelop. Reken deze af via de webshop en het winkelmandje.

 

Jouw tekst + adres

Typ wat je graag zou willen zeggen in de daarvoor bestemde opmerkingen box. Een felicitatie, een grap, iets wat alleen jij zou zeggen. Maak het lekker persoonlijk, wij schrijven het letterlijk, maar netjes over op het door jouw gekozen kaartje.

Maak de boodschap niet te lang

(max 100 tekens). 

 

Onze service

Als je voor 16.00 uur je bestelling hebt geplaatst en betaald, en alle gegevens ingevuld, dan kunnen wij zorgen dat je kaartje, met een net handschrift beschreven, met postzegel op de bus wordt gedaan. 

 

Voor jouw een zorg minder- Wij handelen het op tijd af- zodat jouw ontvanger ook werkelijk morgen* van jouw kaartje kan genieten. Wat kost het?

Geen bloed, zweet en tranen meer...geen schuldgevoel...geen 'te-laat-excuses' meer.

In feite kost het bijna geen moeite: binnen een minuutje is het geregeld.

 

‘Oeps’ Ansichtkaart en handschrift + brievenbus Service     - slechts  2,45

 

‘Oeps’ Dubbele kaart en handschrift + brievenbus Service   - slechts  2,95

 

 

Voor vragen of hulp bij het gebruik van deze service- schrijf een mailtje naar info@bloemgroet.nl

 

 

Voor kaartjes naar België geldt een toeslag van 0,75 eurocent per kaartje- extra af te rekenen als artikel via de webshop. Verzending naar andere landen is op dit moment helaas nog niet mogelijk.